Oradea City App – cea mai complexă aplicație de turism din România

0

City-managerul Primăriei Oradea, Eduard Florea împreună cu reprezentantul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune, Mihai Jurcă, au lansat  azi, 3 februarie 2015, în cadrul unei conferințe de presă, aplicația oficială de turism a Municipiului Oradea şi staţiunii Băile Felix, Oradea City App

„Este o aplicație care se adresează atât turiștilor, cât și locuitorilor în activitățile lor de zi cu zi. Putem spune că, prin informațiile pe care le oferă, această aplicație este cea mai complexă din România. Scopul a fost acela de a crea o platformă electronică gratuită și intuitivă pentru accesarea celor mai importante informații despre Municipiul Oradea și stațiunea Băile Felix”, a spus city managerul Eduard Florea.

Oradea City App, mai simplu Oradea City, așa cum este afișată aplicația în magazinele de aplicații ale smartphone-urilor care rulează iOS sau Android, este cea mai complexă aplicație de acest fel din  România. Începând cu 03.02.2015, aplicaţia este disponibilă gratuit în magazinele Google Play şi AppStore.

Citeste mai mult pe: www.oradea.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.