Oradea City App – cea mai complexă aplicație de turism din România

0

City-managerul Primăriei Oradea, Eduard Florea împreună cu reprezentantul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune, Mihai Jurcă, au lansat  azi, 3 februarie 2015, în cadrul unei conferințe de presă, aplicația oficială de turism a Municipiului Oradea şi staţiunii Băile Felix, Oradea City App

„Este o aplicație care se adresează atât turiștilor, cât și locuitorilor în activitățile lor de zi cu zi. Putem spune că, prin informațiile pe care le oferă, această aplicație este cea mai complexă din România. Scopul a fost acela de a crea o platformă electronică gratuită și intuitivă pentru accesarea celor mai importante informații despre Municipiul Oradea și stațiunea Băile Felix”, a spus city managerul Eduard Florea.

Oradea City App, mai simplu Oradea City, așa cum este afișată aplicația în magazinele de aplicații ale smartphone-urilor care rulează iOS sau Android, este cea mai complexă aplicație de acest fel din  România. Începând cu 03.02.2015, aplicaţia este disponibilă gratuit în magazinele Google Play şi AppStore.

Citeste mai mult pe: www.oradea.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează