Duminică, 1 mai 2011, revine în Arad trenuleţul turistic

0

Porneşte trenuleţul turistic!

Duminică, 1 mai 2011, revine în oraş trenuleţul turistic. Trenuleţul va porni în prima cursă din acest sezon la ora 17, din Piaţa Avram Iancu.

Arădenii şi turiştii care vizitează oraşul nostru vor avea la dispoziţie în fiecare week-end din sezonul estival trenuleţul de agrement al Companiei de Transport Public.  Trenuleţul turistic va circula în zilele de sâmbătă şi duminică între orele 12-18, cu plecări din oră în oră din Piaţa Avram Iancu (staţia din spatele Teatrului) şi cu oprire în staţia Parcul Reconcilierii.

Tariful pentru turul oraşului pentru copii este 1 leu, iar pentru adulţi 2 lei / persoană.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează