Centrul istoric din Braila refacut cu bani europeni

1

Piata Independentei din Braila va fi reabilitata din fonduri europene. Autoritatile locale din Braila au obtinut fonduri europene pentru refacerea Pietei Independentei! Vor fi refacute in special a pasajului pietonal, zona de promenada.

Am aflat de pe fonduri-structurale.ro ca „valoarea totala a investitiei este de aproximativ cinci milioane lei, dintre care 98% provin din fonduri nerambursabile, restul de 2% reprezentand contributia municipalitatii. Proiectul este finantat prin POR, DMI “Planuri integrate de dezvoltare urbana”.

Potrivit Adevarul.ro „lucrările finanţate din bani europeni vor fi făcute pe platforma dintre sediul administrativ şi Calea Călăraşilor, la care se adaugă spaţiul verde din Bulevardul Independenţei, pe tronsonul Calea Călăraşilor – Faleză.”

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.