Bastionul Theresia din Cetatea Timisoara a fost renovat!

0

Timişorenii au motive de mândrie locală! De curând au fost finalizate lucrările de reabilitare şi revitalizare a fortificaţiei Cetăţii Timişoara, Bastionul Theresia.
Proiectul, în valoare de peste 9.900.000 de euro a fost început în 2008 şi a suferit multe amânări şi modificări.

Zona va fi dezvoltată ca una culturală prin explorarea laturilor artistice, istorice, economice şi spaţiale, potrivit ziuadevest.ro

În spaţiul nou restaurat vor avea loc expoziţii,  evenimente cu destinaţie socială şi culturală şi vor fi amenajate cafenele artistice.

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează