14 noi hectare de spatiu verde la Zalau!

0

Zona cunoscută drept Dealul Morii din Zalău a fost inclusă în „Programul de asigurare a spațiilor verzi în intravilanul municipiului”. Suprafața este de peste 14 hectare!

Conform site-ului eurourbanism.ro această inițiativă a fost aprobată de consilierii locali, ca urmare a prevederilor legislative din domeniul protecției mediului. Conform acestor prevederi care administrațiile locale trebuie să asigure cel puțin 20 de metri pătrați de spațiu verde pentru fiecare locuitor.

Conform referatului proiectului de hotarare, in momentul de fata totalul spatiilor verzi din Zalau este de 116 hectare. Prin includerea la spatii verzi a suprafetei de 14,10 hectare de zona verde din cartierul Dealul Morii ar rezulta 20,97 metri patrati de spatiu verde pentru fiecare locuitor al orasului. Pana la finalul lui 2013, municipalitatea are obligatia sa identifice alte asemenea suprafete de teren, astfel incat spatiul verde sa ajunga la 26 de metri patrati pe locuitor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează