14 noi hectare de spatiu verde la Zalau!

0

Zona cunoscută drept Dealul Morii din Zalău a fost inclusă în „Programul de asigurare a spațiilor verzi în intravilanul municipiului”. Suprafața este de peste 14 hectare!

Conform site-ului eurourbanism.ro această inițiativă a fost aprobată de consilierii locali, ca urmare a prevederilor legislative din domeniul protecției mediului. Conform acestor prevederi care administrațiile locale trebuie să asigure cel puțin 20 de metri pătrați de spațiu verde pentru fiecare locuitor.

Conform referatului proiectului de hotarare, in momentul de fata totalul spatiilor verzi din Zalau este de 116 hectare. Prin includerea la spatii verzi a suprafetei de 14,10 hectare de zona verde din cartierul Dealul Morii ar rezulta 20,97 metri patrati de spatiu verde pentru fiecare locuitor al orasului. Pana la finalul lui 2013, municipalitatea are obligatia sa identifice alte asemenea suprafete de teren, astfel incat spatiul verde sa ajunga la 26 de metri patrati pe locuitor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.