Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ZOB, Niște Băieți și Hefe, warm-up pentru Airfield Festival

0

Airfield Festival se face auzit la Brașov! Trippin Cafe găzduiește vineri, 24 aprilie, de la ora 21 o seară de rock alternativ de zile mari, doar o mică mostră din ceea ce se va întâmpla între 30 iulie și 2 august la Airfield Festival. ZOB, Niște Băieți și Hefe (DJ set) turează boxele și motoarele la maxim și pregătesc îmbarcarea către următoarea destinație: Sibiu. Costul unui bilet este de 20 RON și se achiziționează de la Trippin Cafe, la intrare.

Cu un lineup de 70 de proiecte muzicale, din care au fost anunțate 45, Airfield anunță cel mai diversificat meniu muzical al anului: jazz (Roy Hargrove Quintet, Alexandrina, Jazzanova Live feat. Paul Randolph, Moonlight Breakfast), rock alternativ (Omul cu șobolani, Coma, E.M.I.L.), hip-hop (Mobb Deep, R.A. The Rugged Man, The Doppelgangaz, The Four Owls + Molotov), techno (Dixon, Âme, Mano Le Tough, Nick Curly, Ray Okpara), electro (Little Dragon, Blomqvist, Silent Strike & Dan Basu, Gus Gus, Golan), funk (Mo’Horizons), ska (The Skatalites), balcanic (Fanfare Ciorcârlia).

Afis Airfield Festival

Muzica eclectică de cea mai bună calitate și sistemele de sonorizare de ultima generație cu care vor fi echipate cele 3 scene vor oferi celor prezenți la Airfield o experiență fenomenală, o infuzie sonică care îți taie respirația echivalentă unei explozii de culori.

Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august, pe Aerodromul Măgura, situat la doar 5 km de orașul Sibiu, fiind singurul eveniment muzical din România care transformă un hangar de aviație în scenă, iar pe cele 40 de hectare ale aerodromului, timp de 4 zile, oamenii se vor bucura de activități în aer liber pe cel mai întins teren de joacă al verii: zboruri de agrement, salturi cu parașuta, dirt-park, skate-park, zonă de lounge, cocktail bar, food court, camping.

Airfield este locul perfect unde asculți doar muzică de calitate și petreci timp alături de prieteni sau familie.

Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook.

Preț abonamente

În perioada 15 martie – 4 mai >> 199 RON/ abonament (taxe incluse)

În perioada 5 mai – 29 iulie >> 219 RON/ abonament (taxe incluse)

Preț abonament în ziua festivalului >> 269 RON/ abonament (taxe incluse)

Preț camping

Pentru perioada 30 iulie – 2 august >> 30 RON/ de persoană

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.