Ziua Nationala a Bucuriei la Cluj

0
Vineri, 15 Iunie 2012, va avea loc evenimentul Ziua Nationala a Bucuriei la Cluj care se va desfasura in Parcul Stadion in intervalul orar 11:00-16:00.
Iata invitatia *organizatorilor pentru clujeni de Ziua Bucuriei:
Avand in vedere ca este Ziua Bucuriei ne-am propus sa inseninam zilele clujenilor  oferindu-le o zi cu adevarat speciala pentru ei. Traim intr-o lume in care se vorbeste atat de mult despre bucurie incat oamenii uita sa se bucure astefl ca am decis sa descretim fruntile obosite prin multe zambete si stare de bine!
Pe parcursul evenimentului se vor desfasura urmatoarele activitati: concurs cu premii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3-12 ani; vom oferi imbratisari gratuite tuturor cetatenilor care vor trece prin Parcul Stadion; oamenii isi vor putea exprima liber convingerile lor despre bucurie.Va asteptam in numar cat mai mare sa va bucurati alaturi de noi!
*Organizatori: Mocan Mirela Alexandra si Rus Mihai

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează