„Ziua gatitului fara foc” si „Costructie de machete” pentru un Cluj ideal, 21 Mai

0

Te-ai gandit ce faci sambata asta?

Grupul informal T.I.M.I si Asociatia pentru Initiative-Durabile Alternative, AIDA Cluj, va invita sambata, 21 mai, de la ora 12, pe strada Sinaia, nr. 25 la o “sesiune” de gatit, si nu oricum, ci fara foc! Noi iti punem la dispozitie alimentele si uneltele necesare pentru gatit, iar tu ne vei demonstra ca poti sa faci ceva creativ si comestibil, ca mai apoi sa ne bucuram toti de ceea ce am gatit.

Iar dupa ce am stabilit cine e “Marele bucatar”, am mai pregatit o activitate foarte creativa si care iti va solicita imaginatia. Din nou, iti punem la dispozitie toate materialele necesare, iar tu vei construi o macheta a “Clujului ideal”. Pe langa oameni foarte entuziasti si binevoitori, vei afla mai multe informatii despre conceptul de dezvoltare durabila si educatie ecologica, caci ne propunem sa povestim lucruri interesante, intr-o maniera informala, in timp ce ne bucuram de bucatele alese pregatite de voi.

Proiectul “Sustainable Fun”, finantat prin programul YouthBank, este un proiect despre Educatie pentru Dezvoltare Durabila, ce doreste accentuarea valorilor sustinute de conceptul dezvoltarii durabile.

In acest sens, dupa o sesiune de Teatru Forum si Teatru Umbre si Lumini, un Treasure Hunt pe biciclete prin Cluj-Napoca, ultimele activitati din cadrul acestui proiect sunt, “Ziua gatitului fara foc” si “Construirea de machete”.

Pana atunci, mai multe informatii puteti gasi pe http://sustainablefun.blogspot.com/ si pe contul de Facebook www.facebook.com/sustainablefun.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează