„Ziua gatitului fara foc” si „Costructie de machete” pentru un Cluj ideal, 21 Mai

0

Te-ai gandit ce faci sambata asta?

Grupul informal T.I.M.I si Asociatia pentru Initiative-Durabile Alternative, AIDA Cluj, va invita sambata, 21 mai, de la ora 12, pe strada Sinaia, nr. 25 la o “sesiune” de gatit, si nu oricum, ci fara foc! Noi iti punem la dispozitie alimentele si uneltele necesare pentru gatit, iar tu ne vei demonstra ca poti sa faci ceva creativ si comestibil, ca mai apoi sa ne bucuram toti de ceea ce am gatit.

Iar dupa ce am stabilit cine e “Marele bucatar”, am mai pregatit o activitate foarte creativa si care iti va solicita imaginatia. Din nou, iti punem la dispozitie toate materialele necesare, iar tu vei construi o macheta a “Clujului ideal”. Pe langa oameni foarte entuziasti si binevoitori, vei afla mai multe informatii despre conceptul de dezvoltare durabila si educatie ecologica, caci ne propunem sa povestim lucruri interesante, intr-o maniera informala, in timp ce ne bucuram de bucatele alese pregatite de voi.

Proiectul “Sustainable Fun”, finantat prin programul YouthBank, este un proiect despre Educatie pentru Dezvoltare Durabila, ce doreste accentuarea valorilor sustinute de conceptul dezvoltarii durabile.

In acest sens, dupa o sesiune de Teatru Forum si Teatru Umbre si Lumini, un Treasure Hunt pe biciclete prin Cluj-Napoca, ultimele activitati din cadrul acestui proiect sunt, “Ziua gatitului fara foc” si “Construirea de machete”.

Pana atunci, mai multe informatii puteti gasi pe http://sustainablefun.blogspot.com/ si pe contul de Facebook www.facebook.com/sustainablefun.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.