Ziua copilului la Cluj

0

Ziua copilului

Crestem alaturi de copii prin joaca!

Asociatia E31 Pentru Viitor  invita copii si parinti in 1 si 2 Iunie 2013, in Parcul Central din Cluj. 
 

Programul detaliat al evenimentului este:

Pentru copii:

13-14 Pictura pe fata si modelare de baloane

14-15 Jocuri

15-16 Pictura pe fata si modelare de baloane

16-17 Jocuri

17-18 Pictura pe fata

Acesta este valabil pentru ambele zile, iar Duminica, la ora 17:50, vom extrage 3 castigatori ai tombolei cu premii la care va fi inscris fiecare participant la eveniment.

Pentru parinti:

14-15 Workshop „Inteligenta emotionala in relatia parinte-copil”

16-17 Workshop „Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor”

!!! Mentionez urmtoarele modificari in program:
Cele doua workshop-uri se vor desfasura doar Sambata, 1 Iunie, la urmatoarea locatie: Sala P23 din cadrul Universitatii Tehnice (Str. Memorandumului, Nr. 28).
 
Acestea vor fi sustinute de Zoltan Veres, trainer si coach specializat in inteligenta emotionala de la Sirius Consulting, sponsorii nostri in acest eveniment.
 
joaca
Asociatia E31 Pentru Viitor este o organizatie non-guvernamentala infiintata in anul 2010 din iubire pentru dezvoltarea personala. Ne centram toata atentia catre educarea tinerilor din centrele de plasament si de zi din Cluj-Napoca. Misiunea nostra este de a construi un cadru prin care sa le oferim oportunitati educationale acestor tineri. Ne-am propus sa realizam acest lucru prin construirea Clubului „Educatie Pentru Succes”, un club de dezvoltare personala si profesionala, unde vom avea biblioteca cu carti de dezvoltare si un spatiu unde vom organiza diverse activitati precum: seminarii, vizionari de filme inspirationale, jocuri si alte activitati non-formale, precum si proiecte pe termen lung.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.