Ziua copilului la Cluj

0

Ziua copilului

Crestem alaturi de copii prin joaca!

Asociatia E31 Pentru Viitor  invita copii si parinti in 1 si 2 Iunie 2013, in Parcul Central din Cluj. 
 

Programul detaliat al evenimentului este:

Pentru copii:

13-14 Pictura pe fata si modelare de baloane

14-15 Jocuri

15-16 Pictura pe fata si modelare de baloane

16-17 Jocuri

17-18 Pictura pe fata

Acesta este valabil pentru ambele zile, iar Duminica, la ora 17:50, vom extrage 3 castigatori ai tombolei cu premii la care va fi inscris fiecare participant la eveniment.

Pentru parinti:

14-15 Workshop „Inteligenta emotionala in relatia parinte-copil”

16-17 Workshop „Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor”

!!! Mentionez urmtoarele modificari in program:
Cele doua workshop-uri se vor desfasura doar Sambata, 1 Iunie, la urmatoarea locatie: Sala P23 din cadrul Universitatii Tehnice (Str. Memorandumului, Nr. 28).
 
Acestea vor fi sustinute de Zoltan Veres, trainer si coach specializat in inteligenta emotionala de la Sirius Consulting, sponsorii nostri in acest eveniment.
 
joaca
Asociatia E31 Pentru Viitor este o organizatie non-guvernamentala infiintata in anul 2010 din iubire pentru dezvoltarea personala. Ne centram toata atentia catre educarea tinerilor din centrele de plasament si de zi din Cluj-Napoca. Misiunea nostra este de a construi un cadru prin care sa le oferim oportunitati educationale acestor tineri. Ne-am propus sa realizam acest lucru prin construirea Clubului „Educatie Pentru Succes”, un club de dezvoltare personala si profesionala, unde vom avea biblioteca cu carti de dezvoltare si un spatiu unde vom organiza diverse activitati precum: seminarii, vizionari de filme inspirationale, jocuri si alte activitati non-formale, precum si proiecte pe termen lung.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează