Zilele Braşovului 2009

0
Sărbătoare la Braşov! http://www.iubescbrasovul.ro/ a dat sfoară în ţară despre evenimentele de la Braşov de anul acesta! Straie noi de sărbătoare, muzichie, voie bună! La mulţi ani Braşov!
„Anul acesta, Zilele Brasovului 2009, editia a VIII-a, se vor desfasura in perioada 23-26 aprilie 2009, cuplate cu Sarbatoarea Junilor, programata duminica, 26 aprilie.

Programul manifestarilor:

JOI 23 aprilie 2009

Deschiderea Târgurilor organizate cu ocazia Zilelor Braşovului: Târgul Meşteşugarilor – Parcul TitulescuTârg de produse tradiţionale, slow- food – Parcul TitulescuTârgul de flori – Piaţa SfatuluiUliţa Vinului – M. Weiss

VINERI 24 aprilie 2009
18.00 – Parada pe traseul: Bd. Eroilor, Str. Mureşenilor, Piaţa SfatuluiPiaţa Sfatului
13.00 -16.00 – Program artistic susţinut de elevii braşoveni
18.30 – Deschiderea oficială a Zilelor Braşovului, Ediţia a VII-a- Concert: Trupa Ladies, Roxy Rocks, Laurenţiu Duţă, Elena- Focuri de artificii.

Continuarea pe http://www.iubescbrasovul.ro/evenimente/zilele-brasovului-2009/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează