Zile Active la Miercurea Ciuc în perioada 28-30 octombrie 2011

0

Zilele active vor avea loc in Parcul Central din Miercurea Ciuc în perioada 28-30 octombrie 2011.

Organizatorii te așteaptă cu următoarele programe:

  • parc de aventură bazat pe elemente de curs de frânghii la joasă înălțime, în care echipe formate din 6-12 persoane prin care membrii echipelor pot dezvolta spiritul de echipă și colaborarea. Mai multe informații despre elemente și condițiile de participare sunt disponibile mai jos.
  • cros în Parcul Central – primii 100 de înscriși primesc cadou un tircou Mai multe informații despre cros sunt disponibile mai jos.
  • târgul organizațiilor non-guvernamentale unde ONG-uri din Miercurea Ciuc își vor promova activitățile și ofertele de voluntariat.

Mai multe informatii pe site-ul oficial.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează