Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ZenFest te ajuta să îţi găseşti echilibrul dintre Minte-Trup-Suflet

0

ZenFest REVOLUTION este cea de a patra ediţie a festivalului ZenFest şi după cum îi spune şi numele, această ediţie vine ca o “revoluţie” şi o “evoluţie” a ceea ce reprezintă festivalul, organizatorii pregătind multe surprize pentru participanţi pe toate cele 3 direcţii: Minte-Trup-Suflet. Festivalul va avea loc în 28-30 octombrie, la Cluj-Napoca.

banner-zenfest

ZenFest este singurul festival dedicat echilibrului Minte-Corp-Suflet din România în cadrul căruia participanţii pot găsi un Târg de Holistică unde au posibilitatea de a interacţiona direct cu numeroase produse naturiste şi terapeutice. Târgul de Holistica aduce la fiecare ediţie a festivalului numeroşi expozanţi din întreaga ţară care vin în sprijinul unei vieţi sănătoase şi echilibrate prin produsele pe care le pun la dispoziţie participanţilor.

La ZenFest afli informaţii despre cum poţi să ai energie de dimineaţă până seara şi să fii 100% sănătos, înveţi cum să comunici eficient cu persoanele din jur astfel încât să dezvolţi relaţii armonioase, cunoşti metode care să te sprijine să trăieşti autentic zi de zi, înveţi să accesezi energia unei vieţi abundente şi prospere şi afli multe alte informaţii care să să îţi sprijine evoluţia astfel încât să ajungi să duci o viaţă echilibrată, abundenţă şi armonioasă.

Pentru un weekend bine investit în care să afli informaţii şi tehnici pe care să le poţi pune imediat în practică, te aşteptam la ZenFest cu voioşie şi cu zâmbetul pe buze.

Înscrie-te online: http://goo.gl/eh7xMo

Mai multe informaţii găseşti pe:

Facebook: https://www.facebook.com/events/332901267045207/

Website: www.zenfest.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.