Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ZenFest îşi deschide porţile ediţiei a patra

0

ZenFest este evenimentul ce îţi oferă o experienţă altfel, este locul unde primeşti resursele necesare dezvoltării tale personale şi spirituale, armonizării interioare care să te ghideze spre relaţii armonioase, abundenţă şi împlinire în toate planurile vieţii şi libertatea de a fi tu, cel autentic, cel care îţi doreşti să fii.

Evenimentul se extinde pe durata a trei zile, 28-30 Octombrie, în Cluj-Napoca și va consta într-o serie de workshop-uri și conferințe în domeniul dezvoltării personale şi spirituale, debutând cu o gală de deschidere unde accesul este liber tuturor curioşilor de a gusta din experienţa „zen”.

zenfest

În cadrul acestui eveniment participații sunt invitați să își exploreze potențialul și să învețe cum să mențină echilibrul dintre minte-trup-suflet. Astfel speakerii acestui festival vin din toate cele trei direcții, minte-trup-suflet, și sunt maiestrii de yoga, nutriționiști, practicieni în ThetaHealing,  coach de masculinitate și feminitate, astrologi și multe alte domenii.

Pe perioada festivalului poţi afla secretele relaţiilor armonioase cu părinţii, copiii sau partenerul/partenera de viaţă, cum poţi avea un stil de viaţa echilibrat şi sănătos, care e calea către redescoperirea puterii interioare şi cum să trăieşti autentic zi de zi, cum să te porţi cu corpul tău pentru ca acesta să îţi devină cel mai bun prieten, cum să învingi orice frică care te ţine în loc, cum să laşi trecutul în urmă şi să trăieşti în prezent şi multe alte informaţii şi tehnici care să îţi sprijine evoluţia personală şi spirituală.

Dacă vrei să te cunoşti mai bine pe tine însuţi şi să înveţi să îţi foloseşti puterea interioară, dacă ai vrea să devii o persoană mai bună şi să fii un exemplu pentru copiii tăi, prieteni sau părinţi, dacă vrei să ai un stil de viaţa echilibrat în care să ai energie de dimineaţa până seara, să ai o viaţă prosperă sau relaţii armonioase cu cei din jur, pe scurt, dacă vrei o să duci o viaţă abundentă, echilibrată şi armonioasă în care să te simţi împlinit zi de zi, ZenFest este pentru tine.

Asigură-ţi acum locul la ZenFest şi alătură-te şi tu celor care investesc în ei şi în dezvoltarea lor pentru a deveni persoană care îşi doresc să fie!

Înscrie-te online: http://goo.gl/eh7xMo

Mai multe informaţii găseşti pe:

Facebook: https://www.facebook.com/events/332901267045207/

Website: www.zenfest.ro

E-mail: contact@zenfest.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.