Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ZĂPADA CERE RIDERI! 27 FEBRUARIE | RED BULL OSLEA HIRIDE

0

Dacă nu ai fost la nici una dintre cele patru ediţii Red Bull Oslea Hiride, înseamnă ca nu ştii ce înseamnă o adevărată competiţie de hike & ride. Acum, ţi se oferă o nouă şansă – pe 27 februarie luăm startul într-o nouă aventură montană.

130 de temerari (schi şi snowboard) vor lua la picior Masivul Oslea – Munţii Vâlcan – Judeţul Hunedoara, în vecinătatea Parcului Naţional Retezat. Participanţii vor fi nevoiţi să ne demonstreze calităţile atletice, ei fiind nevoiţi sa urce pe jos versantul pe o distanţă de aproximativ 3,5 km cu plecare de la cota 1300 m, până la nivelul crestei, la 1940 m. O misiune destul de dificilă, având în vedere frigul, greutatea echipamentului, dar şi zăpada, care face zona şi mai greu accesibilă.

Mihai Stetcu__Red Bull Oslea Hiride_280215_1142

După prima provocare, participanţii trebuie să impresioneze membrii juriului prin linii corect executate şi trick-uri spectaculoase care să îi propulseze pe podium. Coborarea are aproximativ 1,4 km, iar înclinaţia versantului este de aproximativ 45˚. În zona golului alpin, terenul prezintă elemente de stâncă, iar odată cu coborârea acesta se întrepătrunde cu zona de pădure, ceea ce face coborârea şi mai dificilă, riderii fiind nevoiţi să apeleze la experienţa şi îndemanare.

Fiecare dintre cele două secţiuni – Snowboard şi Schi vor include patru categorii – Feminin Open, Masculin Open, Feminin Pro şi Masculin Pro. Categoria Open se adresează concurenţilor cu nivel mediu, iar categoria Pro se adresează concurenţilor profesionişti, care s-au clasat pe podium la ediţiile anterioare Red Bull Oslea Hiride sau la alte competiţii similare.

Înscrierile încep pe data de 1 Decembrie. Formularul se regăseşte accesând acest link.

Mai multe informaţii, precum şi regulamentul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.