Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zâmbet de Copil – eveniment la Braşov cu ocazia Zilei Internaţionale a copilului bolnav de cancer, 15 februarie

0

Asociaţia AMURADIA organizează cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor Bolnavi de Cancer, evenimentul Zâmbet de Copil, care va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Braşov (Strada Memorandului nr.39) în data de 15 februarie 2012 la ora 17:00.

Prin evenimentul Zâmbet de Copil se doreşte:

  • Informare, conştientizare şi sensibilizare a cetăţenilor asupra persoanelor bolnave de cancer
  • Solidaritate, speranţă, compasiune şi ajutor persoanelor bolnave de cancer, copii, tineri şi adulţi, precum şi famiilor acestora
  • Promovarea serviciilor Asociaţiei AMURADIA

În prima parte a evenimentului va avea loc o scurta prezentare a asociaţiei , cu scopul informării populaţiei despre cancerul la copii, tineri şi adulţi, cât şi asupra serviciilor Asociaţiei AMURADIA pentru aceştia. În cea de-a doua parte, vom asista la  un spectacol artistic organizat cu şi pentru copii.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Braşov, Reţeaua CAN Braşov şi Direcţia de Servicii Sociale Braşov.
Contact: Ramona Timofte:  ramona_timofte@yahoo.com ; 0723.03.33.11.

***

Asociaţia AMURADIA este o asociaţie non-guvernamentală, înfiinţată la începutul anului 2011, în judeţul Braşov, cu scopul ajutorării persoanelor diagnosticate cu cancer, copii, tineri şi adluţi, precum şi familiile acestora. Îşi propune să schimbe vieţi, să aducă zâmbete pe feţele copiilor, tinerilor şi adulţilor bolnavi de cancer, să ofere o voce celor care au învins cancerul, să spere, să ajute şi să lupte alături de aceştia.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.