Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Yoga pentru copii – eveniment marca Work at Home Moms

0

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită copiii din Cluj pe 16 mai la relaxare și meditație împreună cu Adela Florea, din partea Ikwe (sanctuar urban unde se creează experiențe de bine și sănătate prin yoga și meditație). Atelierul se va desfășura între orele 18:45 – 19:45, Str. Mihai Veliciu, nr 9, Cluj-Napoca și este recomandat pentru copii de 3 – 12 ani. Prima ședință este gratuită iar înscrieri se fac la diana.campean@wahm.ro sau tonea4paula@yahoo.com.

Afis Yoga 16 mai

Această activitate acţionează asupra copilului la nivel fizic, psihic şi emoţional. Elementul vital pentru copii este joaca, astfel activitatea se desfăşoară sub formă de joacă. Pentru copii, ora este plină de mişcare şi jocuri care îi dezvoltă armonios pe toate planurile. Copiii au nevoie să fie conștienți de corpul lor, să învețe să își exprime emoțiile, iar adulții sunt responsabili ca și îndrumători in viața lor să îi ajute sa facă asta.
Toate poziţiile străvechi de yoga sunt asemănătoare cu o plantă sau cu un animal. Aceste plante şi animale sunt aduse la viaţă în exerciţiile yoga prin mişcări adaptate atât pentru copiii de grădiniţă, şcolari și adolescenţi.

Dacă părinții sunt interesați de o altfel de activitate pentru copilul lor, îl pot aduce gratuit la prima ședință de yoga pentru copii și să il lase pe el să spună dacă i-a plăcut.
Pentru părinții interesați, prima ședință este una deschisă la care pot participa și ei cu condiția să fie pe salteaua de yoga alături de copil.

Despre Adela Florea, instructor yoga kids:

Adela practica yoga de peste 3 ani, este acreditată ca și instructor yoga kids de catre Yoga Alliance și are experiență în lucrul cu copiii ca și voluntar în mai multe ONG-uri.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.