Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

www.greendex.ro este un nou portal pentru protectia mediului

0

www.greendex.ro este un nou portal independent din domeniul protectiei mediului din Transilvania. Acesta este destinat vizualizarii si diseminarii informatiilor cu privire la mediul care ne inconjoara, precum si impartasirii  evenimentelor si opiniilor. De asemenea, Greendex isi propune sa oglindeasca viziunea si valorile miscarii ecologiste, cu specificul lor transilvanean si civic.
 
siglaGreendex nu este o initiativa orientata spre obtinerea de profit, ci una bazata pe voluntariat, deschidere si colaborare. Prin publicarea materialelor dorim sa contribuim la raspândirea viziunii si a atitudinii eco-constiente in societatea noastra. Nu avem pretentii de exclusivism, dominare a pietei sau de monopol. Fara exigenta plenitudinii, portalul nostru se doreste a fi o oglinda, dar si un serviciu adus miscarii ecologiste independente din Transilvania.
 
Greendex este un portal deschis. Pentru a fi o initiativa de success, avem nevoie si de contributia ta.  Trimite-ne informatiile importante pentru tine (comunicate, evenimente, actiuni, opinii etc.) pe adresa office@greendex. ro In cazul in care materialele primite nu sunt in contradictie cu misiunea noastra si respecta normele de etica si buna morala, greendex le va publica.
 
Iti dorim o navigare placuta!
Echipa Greendex
 
www.greendex.ro
Portalul verde al Transilvaniei. Informatii si actualitati despre protectia mediului si ocrotirea naturii, activism si campanii, ONG-uri si proiecte de mediu, probleme si solutii, opinii si petitii.

header_ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.