www.greendex.ro este un nou portal pentru protectia mediului

0

www.greendex.ro este un nou portal independent din domeniul protectiei mediului din Transilvania. Acesta este destinat vizualizarii si diseminarii informatiilor cu privire la mediul care ne inconjoara, precum si impartasirii  evenimentelor si opiniilor. De asemenea, Greendex isi propune sa oglindeasca viziunea si valorile miscarii ecologiste, cu specificul lor transilvanean si civic.
 
siglaGreendex nu este o initiativa orientata spre obtinerea de profit, ci una bazata pe voluntariat, deschidere si colaborare. Prin publicarea materialelor dorim sa contribuim la raspândirea viziunii si a atitudinii eco-constiente in societatea noastra. Nu avem pretentii de exclusivism, dominare a pietei sau de monopol. Fara exigenta plenitudinii, portalul nostru se doreste a fi o oglinda, dar si un serviciu adus miscarii ecologiste independente din Transilvania.
 
Greendex este un portal deschis. Pentru a fi o initiativa de success, avem nevoie si de contributia ta.  Trimite-ne informatiile importante pentru tine (comunicate, evenimente, actiuni, opinii etc.) pe adresa office@greendex. ro In cazul in care materialele primite nu sunt in contradictie cu misiunea noastra si respecta normele de etica si buna morala, greendex le va publica.
 
Iti dorim o navigare placuta!
Echipa Greendex
 
www.greendex.ro
Portalul verde al Transilvaniei. Informatii si actualitati despre protectia mediului si ocrotirea naturii, activism si campanii, ONG-uri si proiecte de mediu, probleme si solutii, opinii si petitii.

header_ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează