www.faraeticheta.org, prima platformă online de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi

7

Prima platformă online de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi: www.faraeticheta.org a fost lansată de către Fundaţia Estuar, anunță buzznews.ro

Cei care doresc să îşi găsească un loc de muncă, sau firmele care vor să angajeze astfel de persoane, au la dispoziţie această nouă platformă, care oferă şi consiliere gratuită.

——-

Fara Eticheta.org este o platforma web care a fost conceputa plecand de la nevoia tot mai mare de a creste gradul de informare si de constientizare a publicului cu privire la angajarea persoanelor cu dizabilitati si probleme de sanatate mintala in campul muncii. Aceasta interfata electronica se prezinta intr-un format actualizat cu sectiuni nou introduse pentru o navigare mai usoara, o informare completa si un grad mai ridicat de interactivitate cu utilizatorii, fie ca avem in vedere persoane care isi cauta un loc de munca, angajatori, specialisti sau parteneri.

Obiectivul principal al platformei www.faraeticheta.org este sa informeze si sa orienteze profesional tinerii si adultii cu probleme de sanatate mintala pentru facilitarea accesului acestora pe piata libera a muncii.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

7 comentarii

 1. avatar

  Ma numesc Andreea ,am 28 de ani si am si eu depresie dar fac tratament de un an de zile.Aveam dorinta de a nu mai trai, nu mai dormeam noaptea si aveam impresia ca toata lumea e impotriva mea.

 2. avatar
  eftimie octavian on

  Cred ca am cevas probleme de adaptare,,,am vorbit in urma cu cateva luni cu dr.Florian Koleci de la fundatia ESTUAR,am mai consultat si alti psihologi,psihiatri,,,am fost diagnosticat o data ca „schizoid”alta data „anxios”,,,
  e drept ca nu ma adaptez usor,,am rupt legatura cu toti prietenii,,,nu socializez cu nimeni,,,
  A m 26 ani in septembrie,a.c,,,absolvent al Facultatii de stiinte ec. specializare ECONOMIA COMERTULUI,TURISMULUI SI SERVICIILOR, sesiunea iulie- 2008,si nu am profesat decat cateva luni ,adunate pote 10 luni,dupa terminare,,,dar in vanzari.
  Cam de 3 ani nu mi-am dorit,,si doar rugat de parinti,am mai avut ceva incercari,,
  Vin cu rugamintea de a-mi gasi o ocupatie in cadrul organizatiei,,in speranta de a fi mai aproape si de oameni de specialitate,,sa ma sprijine,sa-mi dea sfaturi.
  Crad ca am nevoie sa-mi recapat incredera in mine…
  astept raspunsul,dvs,,,cu multumiri,
  tel.0754.927.034

 3. avatar

  Buna. Si eu am aceleasi probleme ca Andreea si iau tratament de un an si jumatate. Acum ma simt bine. Slava lui Dumnezeu, am un serviciu si un prieten.

 4. avatar

  am o depresie de mai multi ani pentru care fac tratament…As dori sa lucrez 4 ore pe zi pentro a fi integrata intr-un colectiv,pentru a avea cu cine socializa si pentru a ma simti utila.Asta ar fi foarte important pentru mine.Multumesc.

 5. avatar

  va rog din suflet sa ma ajutati. nici nu mai sper. ma puteti contacta la nr 0746597388

Comentează