Workshopurile gratuite Social Impact Award ajung la Cluj

0

Dupa cate doua workshopuri pe 5 si 7 martie la Bucuresti si Iasi seria de workshopuri organizate in cadrul Social Impact Award soseste si in Cluj incepand cu 9 martie. Astfel, studentii clujeni sunt asteptati la primele doua seminarii ce vor avea loc in Sala “Ioan Muslea” din Biblioteca Central Universitara ,,Lucian Blaga”

Incepand cu ora 11, la Social Entrepreneurs Stories, vei interactiona cu antreprenori sociali si vei avea sansa de a le cunoaste povestile si experientele dobandite pe drumul lor in crearea si dezvoltarea de afaceri sociale. Invitati sunt Alin Prunean – Agapis, Carmen Ciobanu – Civitas, Simona Baciu – Scoala Internationala Cluj-Napoca, Shajjad Rizvi – Little People.

De la ora 14.30 Florin Ghinda te invita la Idea Generation pentru a identifica impreuna ce te motivativeaza sa schimbi status quo-ul comunitatii in care traiesti, sa identifici  oportunitati de a genera impact social printr-o idee de proiect intr-un mod creativ si antreprenorial. Conectezi pasiunile  tale personale cu problemele reale din comunitate si generezi idei pentru initiative inovatoare.

In continuare participantii vor asimila notiuni elementare de planificare a afacerii de la un antreprenor de top in cadrul “Business Planning Essentials” pe 12 martie. Despre inovatie si strategii de sustenabilitate vor afla mai multe in cadrul temei “Innovation & Sustainability” din 16 martie iar pe 30 martie vor invata cum sa isi transmita convingator idea  in cadrul unui seminar de “Storyteling”.

Participarea este gratuita si deschisa tuturor celor interesati iar inscrierile au loc pe website-ul competitiei: http://socialimpactaward.net/attend-the-open-workshops/#register

Despre competiţie

Competiţia a fost lansată în 2009 în Austria de către Institutul de Antreprenoriat Social şi Inovaţie al Facultăţii de Ştiinţe  Economice  şi Administrarea Afacerilor din Viena împreună cu good.bee.  Începând din 2012, concursul se extinde la nivel regional, în România şi Cehia.

În România, Social Impact Award este organizat de roPot în parteneriat cu Fundaţia ERSTE şi BCR, cu sprijinul Verbund, good.bee, Institutului pentru Antreprenoriat din Viena, AIESEC, Kiss FM şi al partenerilor media bestjobs.ro, trilulilu.ro, hipo.ro, lumebuna.ro, onlinestudent.ro, regielive.ro, studentie.ro, romaniapozitiva.ro, Educativa şi calendarevenimente.ro.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 2.500 de membri în 2 locații centrale din București, Impact Hub Universitate și Impact Hub Floreasca, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țari. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.