Workshop de fotografie aeriana + zborul cu avionul!

0

Photosetup si Manfrotto Romania alaturi de Dragos Asaftei, va invita la un eveniment realizat in premiera in Romania: Workshop de fotografie aeriana.

Evenimentul include teorie despre partea fotografica si zbor de 15 min cu avionul. Fiecare cursant va zbura individual alaturi de pilot, si va realiza fotografii in zbor, anunta comunicatedepresa.ro

Evenimentul se adreseaza oricarui pasionat de acest gen de activitate dar si persoanelor care doresc o experienta unica in viata.

Workshop fotografie aeriana, include zbor cu avionul.

Informatii si pe siteul: www.photosetup.ro

 97a2-afis_dragos

Workshop-ul este sustinut de Dragos Asaftei.Iata ce ne povesteste Dragos:

Descopeream fotografia aeriana in vara anului 2011. Atunci am zburat pentru prima data. Si tot atunci, pe tot parcursul zborului, am fotografiat zonele peste care treceam. A fost o prima experienta care a dat nastere unui proiect care avea sa-mi fie tare drag. Primul zbor pe care l-am realizat, alaturi de Calin Manea, s-a dovedit a fi cel care a dat nastere unei noi pasiuni, fotografia aeriana. De atunci am zburat si am fotografiat din zbor circa 50 de ore. Am strabatut toata Transilvania si am realizat proiectul Zbor peste Transilvania.

De atunci am observat ca fotografia aeriana incepe sa prezinte un interes din ce in ce mai mare pentru multi pasionati de fotografie. Si, alaturi de Sebastian Radu, am zis ca ar fi un moment oportun sa realizam un workshop care sa ofere mai multor persoane sansa de a zbura si de a fotografia din avion.

Va invitam astfel la Workshopul de Fotografie Aeriana! organizat alaturi de Aerodromul Șirna si ai sai piloti • 9 martie 2013, ora 11• la Aerodromul Sirna

 

Citeste mai mult: Eveniment premiera: Workshop de Fotografie Aeriana, include zbor cu avionul

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează