Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WHITE Camp cu Teodor Tulpan @ Balea Lac

0

Experientele WildThing incep anul cu WHITE Camp. Mergem la Balea Lac impreuna cu Teodor Tulpan „Fane” din 7 pana in 9 Februarie. O experienta dedicata tinerilor care au pofta de unul din cele mai spectaculoase locuri din tara pe care sa il cunoasca impreuna cu un om foarte fain si interesant. 

Fane a luat parte la prima expeditie integral romaneasca care a urcat cu succes pe Everest in 2003. Are multe alte expeditii de succes si recorduri la activ ca alpinist sau parapantist si tolba plina de povesti si experiente interesante. In cele doua zile avem ocazia sa il cunoastem, sa invatam de la el, sa urcam la picior doua trasee din zona Balea, sa invatam lucruri practice legate de mersul pe munte, orientare si vreme si sa ne construim impreuna o amintire demna de povestit la gura sobei.
Pentru elevi de liceu si studenti costa 250RON + transport iar pentru restul tinerilor pana in 35 de ani 400RON + transport. Suntem limitati de numarul de „paturi” din refugiul Salvamont asa ca avem doar 13 locuri disponibile.
Mai multe informatii gasiti pe wild-thing.ro si daca sunteti mai hotarati va puteti inscrie aici.
WildThing” este un proiect educational initiat de LIBERINMISCARE
j

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.