Watumi Festival cauta voluntari pentru arta!

3

Crezi ca arta are un loc important in viata ta? Te-ai gandit vreodata ca poti sa pui umarul la organizarea unui festival care presupune tot ce-ti vine in minte cand zici arta? Vrei sa cunosti oameni interesanti si creativi din toate colturile lumii? Esti liber/a intre 7-11 iulie?

Ei bine, te anuntam cu surle si trambite ca acum ai aceasta sansa! WatumiFestival & Fringe cauta voluntari plini de energie si voie buna! Vino in echipa Watumi! Vei lucra alaturi de alti tineri voluntari entuziasti si vei avea acces la culisele primului festival Fringe din Romania. In plus, experienta ta de voluntar la Watumi Festival & Fringe va fi una demna de a fi adaugata in CV.

Intra pe lumebuna.ro si citeste despre ce este vorba si apoi acceseaza watumi.ro ca sa vezi ce beneficii ai

La Brasov se pregateste editia 2010 a evenimentului Watumi Festival & Fringe. In prima parte a lunii iulie Brasovul este capitala romaneasca a teatrului in strada! Muzica, filmul, artele vizuale, arta urbana sunt ingredientele de la Watumi 2010!

PS: citeşte şi articolul publicat de noi despre festivalul de la Braşov.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Watumi Festival cauta voluntari pentru arta! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar

    Buna! vreau sa ma ofer ca voluntar la festivalul watumi dar cand incerc sa trimit formularul de voluntari imi da eroare. Sper ca ma puteti ajuta.

Comentează