Watumi Fesival, 22-26 iulie Braşov

0
Primul fesival Fringe din România, Watumi Fesival & Fringe, va avea loc la Brasov, în perioada 22-26 iulie, înr-un spatiu destinat celebrarii artelor si libertatii de exprimare.
Watumi Fesival & Fringe este primul festival care introduce notiunea de Fringe în România. Initierea unui Fringe Fesival în Europa de Es a stârni un larg interes în lumea creatiei. Artisti din Franta, Anglia, Coreea, Belgia, Germania, Turcia si-au anuntat deja participarea, chiar înainea lansarii oficiale a proiectului. Conceptul de Fringe s-a nascut în 1947, în Edinburgh, când opt trupe de actori au performat, fara sa fi fos invitate, la primul Festival Inernational din Edinburgh. Acest demers a revolutiona ideea de festival de arta, permitând artistilor liber profesionisti sa se adreseze publicului în cadrul unei manifestari artistice de amploare.” Mai multe informaţii despre acest eveniment pe liberinmiscare.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează