VREM O ŞCOALĂ ADEVĂRATĂ. Care formează OAMENI şi îi învaţă lucruri folositoare

0

VREM O ŞCOALĂ ADEVĂRATĂ. Care formează OAMENI şi îi învaţă lucruri folositoare.

Am respirat o dată adânc, ne-am suflecat mânecile şi am pornit la un drum care are la capătul celălalt, peste 10 sau 30 de ani, o alternativă viabilă sau o întregire a învăţământului românesc.

Prima acţiune, “sămânţa”, este testarea principiilor acestei Şcoli Pe Care Ne-o Dorim în cadrul săptămânii “Să ştii mai multe, să fii mai bun” din 1-5 aprilie.

 ———

Unde:  Tg. Mureş, Univ. Petru Maior, clădirea B, P-ţa Republicii nr. 38 colţ cu str. 7 Nov.

Când: 01-05 aprilie 2013, zilnic între orele 8:30 şi 12:30

Cine:  poate participa oricine interesat, mai ales grupuri de elevi din clasele V-X, conduse de un cadru didactic.

Înscrierile se fac de către profesori online la adresa oltea@legilevietii.ro .

Participarea este gratuită.

Program:  elemente demo ale unui program educativ pe principiile pedagogiei experienţiale şi ale transdisciplinarităţiiore interactive, ateliere, activităţi tip rezolvare de sarcini – pe tema zilei. Zilnic alta.

Detalii pe www.sfdumitru.net

Prezintă:  Oltea Goia-Demian, profesoară de fizică, trainer pentru formare de echipă şi coach, acompaniată de asistenţi.

Afis

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează