Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vom avea pista de alergare sub Tampa, in Brasov!

0

Proiectul postat pe site-ul ţaraluiandrei.ro a fost desemnat câştigătorul lunii ianuarie, peste 19.000 de persoane dându-şi votul pentru realizarea lui. Iniţiatorii proiectului vor primi 5000 de euro şi promit că, în august, braşovenii vor avea un traseu de jogging ca în Europa.

Proiectul „Pistă de alergare la poalele Tâmpei”, postat pe site-ul taraluiandrei.ro, la concursul din „Oraşul tău”, a atras cele mai multe voturi şi astfel, a fost desemnat proiectul câştigător al lunii ianuarie. Proiectul a fost propus de Ioana Adela Bota, în colaborare cu organizaţia Cetatea Braşovului, la sfârşitul lunii decembrie şi a reuşit să adune într-o lună cam o treime din voturile exprimate de vizitatorii site-ului, peste 19.000.

Buget de sponsorizare: 5.000 de euro

Iniţiatorii proiectului spun că au aplicat la acest site pentru a putea obţine finanţare. Proiectul desemnat câştigător, în urma voturilor, este sponsorizat cu 5000 de euro. „Aceşti bani vor fi folosiţi pentru obţinerea autorizaţiilor, pentru amenajarea ariilor şi pentru realizarea aparatelor”, explică Răzvan Ţiţeiu, de la Asociaţia Cetatea Braşovului. „Ideea acestui proiect a fost de a amenaja un spaţiu de agrement asemănător cu ce am văzut în alte ţări. În plus, în Braşov, tot mai multă lume a început să alerge. Am vrut să oferim o structură mai organizată pentru practicarea acestui sport”, mai spune Răzvan Ţiţeiu.” 
 
 Aici articolul integral in Buna Ziua Brasov!

PS 1: Şi noi am susţinut acest proiect! Iată linkul articolului respectiv!

PS 2: Multumim pentru informatie Mihaela!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.