Volunteque 3.0

0

Eveniment SEV de la care nu poti lipsi: la Brasov, in weekendul 25-27 oct. 2013, ne reunim toti cei pasionati de SEV si voluntariat!

Hai si tu pe http://volunteque.blogspot.ro si inscrie-te pana in 30 sept.!

Volunteque 3.0 este cea de a treia editie a unui eveniment national de informare, promovare si valorizare a experientelor din proiectele SEV, cu participarea organizatiilor acreditate si ne-acreditate, precum si cu voluntari, lucratori de tineret si a altor actori interesati de aceasta tematica. Pe parcursul a 3 zile vor avea loc aprox. 40 de ateliere care se vor derula in paralel,  plecand de la metoda Bar Camp/ Open Space si structurate pe 4 tipuri de contexte de invatare si interrelationare: Experience Cafe, Skills Cafe, Knowledge Cafe si Action Planning Cafe. Vor participa cca 100 de participanti reprezentand: organizatii de trimitere si gazduire acreditate, organizatii care inca nu sunt acreditate, insa isi doresc acreditarea sau au un potential de a dezvolta in viitor proiecte SEV, voluntari romani si voluntari SEV, practicieni, lucratori de tineret, formatori, mentori, adica persoane care pot invata si care pot contribui la un schimb activ de experienta pe durata celor 3 zile.

Coordonatorul evenimentului este Asociatia CREATIV, evenimentul facand parte din proiectul „gONG: Voluntariatul intra in scena!”, un proiect finantat de Comisia Europeana prin Programul TiA, Structuri de Suport SEV, derulat de Pro Vobis in parteneriat cu Asociatia A.R.T. Fusion, Asociatia Creativ, Asociatia Team for Youth si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca.

Obiectivele proiectului sunt cresterea numarului de organizatii informate privind oportunitatile oferite de SEV, cresterea calitatii proiectelor SEV si a sesiunilor de formare-evaluare si sustinere SEV, promovarea noii formule a SEV din cadrul viitoarei generatii de programe UE catre actorii implicati si cresterea numarului de tineri informati cu privire la oportunitatile oferite de SEV. Proiectul reuneste expertiza si resursele a 5 promotori cu experienta in domeniul voluntariatului in general si SEV in mod special.

afis volunteque online

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează