Voluntar pentru cel mai mare festival de film documentar din Europa de Est? ASTRA FILM te asteapta!

0

Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului ASTRA FILM Sibiu se apropie! Vă invităm să vă înscrieţi ca voluntari la cel mai mare festival de film documentar din Europa de Est!

Veţi avea şansa de a participa la organizarea unui eveniment artistic de mare calitate, de a întâlni personalităţi din lumea filmului, profesionişti ai filmului documentar, profesori şi studenţi din străinătate, veţi putea cunoaşte noi realităţi, oameni cu poveştile lor de viaţă, prin intermediul filmului documentar. Dacă sunteţi încă studenţi, voluntariatul vostru la ASTRA FILM FESTIVAL 2011 ar putea fi recunoscut ca stagiu pentru practica de profil. Pentru rubrica „experienţă” din CV-ul vostru, pregătim un certificat care să ateste participarea voastră ca voluntari la organizarea unui festival internaţional de film. Dar cel mai mare câştig al vostru va fi, cu siguranţă, experienţa!

Activităţile în care ne puteţi fi voluntari sunt:


– traducere de film şi pregătirea subtitrărilor – august-octombrie (primirea scripturilor de tradus, pe e-mail; traducerea scripturilor; pregătirea subtitrărilor; verificarea subtitrărilor la ASTRA FILM – 1-21 octombrie)
– realizarea expoziţiei foto – 18-25 octombrie
– promovare – postare afişe, pliante, new media – 1-30 octombrie
– asistenţă în timpul desfăşurării propriu-zise a Festivalului – 25-30 octombrie
– asistenţă la Biroul Festivalului – primire invitaţi, cazare – 25-30 octombrie
– asistenţă organizare program ASTRA FILM JUNIOR, program dedicat copiilor – 25-28 octombrie
– asistenţă birou de presă – acreditare – 25-30 octombrie
– subtitrare filme – 25-30 octombrie
– asistenţă traduceri: conferinţe de presă, ziarul Festivalului, Q&A (dezbaterile de după proiecţia fiecărui film) – 25-30 octombrie
– asistenţă vânzare bilete – 25-30 octombrie
– asistenţă video-barul Festivalului – 25-30 octombrie
– fotografiere – ziarul festivalului, website – 25-30 octombrie
– asistenţă proiecţie filme – 25-30 octombrie

Sursa: astrafilm.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează