Voluntar la Festivalul Electric Castle lângă CLUJ?

0

Se caută voluntari dornici să pună în mișcare mașinăria Electric Castle

  • Organizatorii Electric Castle Festival au dat starul înscrierilor pentru voluntari

  • Pentru ediția 2014, sunt căutați 250 de voluntari dornici să trăiască experiența organizării unui festival

Cei care rezonează cu muzica electronică, sunt curioși să vadă pe viu mașinăria care pune în mișcare Electric Castle și doresc să se implice activ în organizarea celei de-a doua ediții a festivalului, sunt așteptați să se înscrie completând formularul de pe http://electriccastle.ro/voluntari, până în data de 10 mai.

ElectricCastle_poster_48x68_antwoord

După încheierea perioadei de înscrieri, organizatorii vor trece la selecția propriu-zisă a voluntarilor: organizarea interviurilor cu aplicanții.

„Și în acest an ne dorim să avem alături oameni deschiși și pregătiți să se implice în organizarea unui eveniment de anvergură. Căutăm persoane motivate să ducă la bun sfârșit sarcinile primite, comunicative, cu simțul umorului și cu zâmbetul pe buze. Nu vor conta vârsta, sexul sau experiența de viață, eventual doar cea de voluntar. Experiența unui voluntariat cântărește mult în CV-ul unui tânăr. La Electric Castle, pe lângă oportunitatea de a afla ce se întâmplă dincolo de scenă și de a lucra cu o echipă profesionistă, voluntarii vor avea ocazia de a întâlni foarte mulți artiști, veniți pentru prima dată în România”, a spus Ioana Lepădatu, coordonator voluntari Electric Castle.
Cea de a doua ediție a Electric Castle Festival va aduce la Bonțida peste 130 de artiști care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene, una dintre acestea fiind destinată exclusiv genului dub-reggae. Evenimentul va avea un line-up proaspăt, cu multe prezențe în premieră pentru România și artiști care își vor lansa noile albume la castel. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo, DJ Fresh, Rusko și Sasha sunt câțiva dintre artiștii invitați anul acesta la Bondița. Pe lângă concerte, programul pentru cele patru zile de festival include și o serie de evenimente ce se vor desfășura în timpul zilei: de la proiecții de scurt-metraje, workshop-uri pentru producții muzicale la concursuri de sporturi extreme sau activități de entertainment.

Anul trecut, evenimentul a adus 92 de artiști, printre care Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me și Dope D.O.D, precum și o serie de trupe românești. S-au înregistrat 32.000 de participanți, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajată pentru campare. Echipa de organizare a inclus 600 de persoane, dintre care 370 de voluntari.

www.electriccastle.ro

www.facebook.com/ElectricCastle

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.