Vocea cititorului: un altfel de club de lectură la Cluj

0

Participanții vor citi cu voce tare din cartea ”Oscar și Tanti Roz” de Eric Emmanuel Schmitt. 

Dacă tot se vorbește atât de mult despre vocea autorului când vine vorba de o carte, câțiva cititori din Cluj au început un club de lectură cu numele Vocea cititorului. La acest club nu trebuie să participi având cartea citită dinainte, deoarece ei citesc pe loc, cu voce tare.

afis oscar web

”Reținerea mea cea mai mare de a participa la cluburi de lectură venea tocmai din faptul că nu aveam timp întotdeauna să citesc cartea care se recomanda de la o întâlnire la alta.” spune Victor Miron, unul din organizatorii acestui club de lectură.

Cititorii care participă la eveniment nu sunt obligați să citească dacă nu vor. Pot să asculte sau să urmărească pe text ce se citește.

”Am avut deja două ediții ale clubului și am văzut că oamenii care participă vor să ne vedem cel puțin o dată la două săptămâni. Nu toată lumea citește cu voce tare, dar fiecare e dornic, la final, să împărtășească ideile și stările pe care i le-a generat lectura.” spune Maria Timsac, coordonatoarea clubului de lectură.

Acest club de lectură se organizează sub umbrela Cărțile pe față, campania de promovare a lecturii care are la activ numeroase acțiuni inedite de încurajare a cititului de cărți: de la service auto cu bibliotecă și cabinet stomatologic anticariat (anti-cariat), până la nunți ca la carte și provoCĂRȚI.

La a treia ediție de la Vocea cititorului participanții vor citi cu voce tare din cartea ”Oscar și Tanti Roz” de Eric Emmanuel Schmitt. Evenimentul are loc Joi, 20 noiembrie, de la ora 20.00 la Mint Bistro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează