VIZIBILI spune povestea unor tineri care nu mai rămân invizibili pentru comunitatea clujeană

0

VIZIBILI spune povestea unor tineri care nu mai rămân invizibili pentru comunitatea clujeană și ne arată că experiențele frumoase pot fi create și pentru elevii din școlile care nu sunt localizate în centrul orașului.

Sursa: aici.

VIZIBILI aduce în spațiul public clujean imaginea unor tineri care, deși nu locuiesc sau nu învață în centrul Clujului, au nevoie doar de încurajare, sprijin și modele pentru a prinde încredere în ei să se exprime și să-și seteze obiective chiar și atunci când cei mai mulți din jurul lor le vor spune că nu vor reuși. Elevii de la Școala Gimnazială Nicolae Iorga, membri în Clubul EduPlus, au devenit VIZIBILI în cadrul activităților din proiectul “Școala de Jurnalism Comunitar StReEt” (http://www.gofree.ro/…/scoala-de-jurnalism-comunitar-2018-…/).

Fotografiile realizate de elevi în cadrul activităților practice mentorate de voluntarii Go Free vor fi expuse în holul principal la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj. Expoziția va fi deschisă publicului începând cu 4 februarie (ora 14), zilnic, în orarul de funcționare al BJC Octavian Goga, până în data de 15 februarie.

Școala de Jurnalism Comunitar StReEt este un proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program dezvoltat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România, Raiffeisen Bank Romania și Ursus Breweries.

StReEt va fi implementat în perioada aprilie 2018 – aprilie 2019 de către Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile,în parteneriat cu Asociația pentru studiu și practică nonviolentă- ASPNR/ Clubul EduPlus, Școala Gimnazială Nicolae Iorga, Centrul de Acţiune pentru Egalitate şi Drepturile Omului – ActedoCSD (Centrul pentru Studiul Democratiei)Cluj School of Public HealthRomânia Pozitivă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.