Vino în Piața Unirii din Cluj la un eveniment artistic performat simultan în zece orașe europene

0

Sâmbătă, 5 octombrie, Cluj-Napoca va lua parte la o acțiune colectivă desfășurată simultan în 10 orașe europene. Este vorba despre un eveniment artistic audio intitulat AIR TIME.

AIR TIME este rezultatul colaborării dintre 13 artiști din toată Europa. Artistul local implicat în proiect este Flaviu Rogojan, invitat de artistul Ciprian Mureșan. Evenimentul a fost conceput în cadrul a trei ateliere din Berlin, Roma și Sofia. Ținând cont de mișcările stradale recente (din Turcia, Brazilia sau Grecia), artiștii au reflectat asupra relației dintre noile moduri de a împărtăși informația și potențialele practici colaborative ce rezultă din acestea. Producția evenimentului a fost coordonată de colectivul artistic Ligna. Cadrul preferat al intervenției grupului Ligna este spațiul public tot mai strict controlat.

Prin urmare, AIR TIME va avea loc în spațiul public al celor 10 orașe și se adresează tuturor. Pentru participare este nevoie să descărcați fișierul audio de pe site-ul dedicat evenimentului

 

http://transeuropafestival.eu/programme/activities/move-and-discover/airtime/air-time-downloadthe-track ,

în limba română, să îl salvați pe un mp3 player și să vă alăturați celorlalți participanți sâmbătă, 5 octombrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la ora 15:00. Startul se va da la ora 15:30.

Această acțiune deschide Festivalul Transeuropa 2013 – eveniment artistic, cultural și politic desfășurat simultan în 13 orașe din Europa. Festivalul se dorește a fi un eveniment transnațional; este organizat de European Alternatives, organizație care promovează democrația, egalitatea și cultura, dincolo de statul-națiune.

La Cluj, Festivalul Transeuropa va avea loc în perioada 16-20 octombrie.

Puteți vizualiza programul accesând pagina oficială: www.transeuropafestival.eu.

 

air time

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează