Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino în Piața Unirii din Cluj la un eveniment artistic performat simultan în zece orașe europene

0

Sâmbătă, 5 octombrie, Cluj-Napoca va lua parte la o acțiune colectivă desfășurată simultan în 10 orașe europene. Este vorba despre un eveniment artistic audio intitulat AIR TIME.

AIR TIME este rezultatul colaborării dintre 13 artiști din toată Europa. Artistul local implicat în proiect este Flaviu Rogojan, invitat de artistul Ciprian Mureșan. Evenimentul a fost conceput în cadrul a trei ateliere din Berlin, Roma și Sofia. Ținând cont de mișcările stradale recente (din Turcia, Brazilia sau Grecia), artiștii au reflectat asupra relației dintre noile moduri de a împărtăși informația și potențialele practici colaborative ce rezultă din acestea. Producția evenimentului a fost coordonată de colectivul artistic Ligna. Cadrul preferat al intervenției grupului Ligna este spațiul public tot mai strict controlat.

Prin urmare, AIR TIME va avea loc în spațiul public al celor 10 orașe și se adresează tuturor. Pentru participare este nevoie să descărcați fișierul audio de pe site-ul dedicat evenimentului

 

http://transeuropafestival.eu/programme/activities/move-and-discover/airtime/air-time-downloadthe-track ,

în limba română, să îl salvați pe un mp3 player și să vă alăturați celorlalți participanți sâmbătă, 5 octombrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la ora 15:00. Startul se va da la ora 15:30.

Această acțiune deschide Festivalul Transeuropa 2013 – eveniment artistic, cultural și politic desfășurat simultan în 13 orașe din Europa. Festivalul se dorește a fi un eveniment transnațional; este organizat de European Alternatives, organizație care promovează democrația, egalitatea și cultura, dincolo de statul-națiune.

La Cluj, Festivalul Transeuropa va avea loc în perioada 16-20 octombrie.

Puteți vizualiza programul accesând pagina oficială: www.transeuropafestival.eu.

 

air time

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.