Vin americanii! Sat de vacanta in Apuseni, 6,5 milioane de dolari!

0

New Vista este numele locului! Este un sat de vacanţă în comuna Pietroasa din Apuseni, un sat construit de un grup de 25 de investitori americani! Americanii doresc să transforme acest loc într-un punct de atracţie turistică şi tratament, întins pe sute de hectare!

„Oamenii de afaceri americani au investit pana in prezent 6,5 milioane de dolari si au cumparat, in ultimii ani, mari suprafete de teren in zona comunei Pietroasa-Valea Aleului, situata la poalele de nord-vest ale Muntilor Bihor, pe raul Crisul Pietros, unde vor sa dezvolte un sat de vacanta „putin altfel decat stim noi” scrie eurourbanism.ro

„Pe langa cateva pensiuni si case de vacanta rustice se vor oferi si alte servicii deosebite, chiar si de tratament care in prezent nu se regasesc in alte statiuni. Exista cereri din SUA pentru a practica turismul „wild”, adica in zone salbatice, ceea ce zona aleasa va putea oferi cu prisosinta prin numeroasele obiective naturale de care dispune. Anul trecut, americanii au dat in folosinta un teren de sport cu instalatie de iluminat pentru nocturna si o pastravarie foarte moderna” scrie Romania Libera despre acest subiect.

(foto Florin Ghindă, 2009)

munte

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează