VERNISAJ EXPOZIȚIE “Ce contează pentru NOI” / Săcele

0

31 martie 2014  ~  ora 16:00  ~  Centrul de Zi al Fundației FAST ~ Str. G. Moroianu, nr. 17 (lângă tipografie) la SĂCELE.

Elevii claselor a IX-a de la liceele din Municipiul Săcele alături de echipa de training din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață” vă invită să participați la o expoziție realizată cu fotografii care vorbesc despre diversitate și egalitate. Scopul evenimentului este de a scoate în evidență rolul tinerilor din comunitate, abilitățile și nevoile acestora și de a transmite un mesaj publicului larg, faptul că toți oamenii sunt la fel, indiferent de etnie, religie sau statut. 

Pe parcursul lunii martie, timp de patru săptămâni, elevii au învățat la cursurile multimedia cum să utilizeze aparatul de fotografiat și au lucrat individual acasă. În plus, au fost organizate două ateliere foto: NATURĂ ȘI PEISAJE, desfășurat în Poiana Angelescu și FOTOGRAFIE URBANĂ, în Brașov. Fotografii de la ateliere se regăsesc pe site, la GALERIE FOTO: multimedia.canbv.ro/galerie-foto/ .

Fotografiile incluse în expoziție sunt realizate și selectate de elevi cu ajutorul trainerilor și voluntarilor, iar fiecare imagine reprezintă un aspect important din viețile tinerilor, tema expoziției reprezentând o  incursiune în lumea lor.  Mai exact, fiecare elev a surprins în fotografii lucruri care contează cu adevărat, persoane sau obiecte prețioase, fără de care nici unul nu-și poate imagina viața.

Afis A3 Expozitie v.2res

Vă așteptăm să susțineți efortul, curajul și dăruirea elevilor!

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 31 martie – 3 aprilie, între orele 9:00-16:00.

Expoziția face parte din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, proiect  finanțat de

Fundația ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov în parteneriat cu Fundația FAST,

Inspectoratul Școlar Județean, Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”,

 Liceul “Zajzoni Rab Istvan” și Krogan Inventiv SRL.

 www.canbv.ro; www.multimedia.canbv.ro; www.facebook.com/ReteauaCANBrasov

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează