Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VARA SE ÎNCHEIE LA CREATIVE BUZZ, CEL MAI COLORAT  FESTIVAL HANDMADE DIN SIBIU

0

26-28 august 2016, zilinc între 10.00-20.00

Oamenii creativi vă dau întâlnire la Creative Buzz, festivalul plin de culoare și creativitate al verii!

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția a 8a și își așteaptă vizitatorii în Piața Mică, în perioada 26-28 august, între 10:00-20:00.

Afis CB - editia 8 - 2628 august 2016

La târg, vizitatorii vor putea alege dintre sutele de produse handmade și eco expuse pentru vânzare.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 8, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Cei 60 de expozanți vor veni din toată țara, cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.

Gio aduce în premieră amprenta orientului, prin tatuajele henna pe care le va realiza pe toată durata festivalului, Art Bending susține un live bending show, unde realizează la comandă diverse obiecte din sârmă îndoită, iar artistul sibian Arpy realizează portrete pentru vizitatori.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală Sibiu 2016, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 26-28 August în Piața Mică din Sibiu, zilnic între 10.00-20.00

Povestea handmade este completată cu un loc special amenajat pentru copii, unde aceștia se vor bucura de ateliere de creație și activități în limba engleză.

Accesul la festival  este gratuit!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.