Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vacanță pentru toată familia, cu dans și activități distractive:  Cantonamentul Edelweiss Center- Dance Studio

0

Între 19 şi 25 august, școala de dans Edelweiss Center ne invită să descoperim natura în pași de dans, la cantonamentul din Munții Ciucașului.

20140816_161430

Instructorii şcolii de dans Edelweiss au pregătit activităţi sportive şi distractive zilnice dedicate tuturor vârstelor: dans, plimbări în aer liber, jocuri de societate, petreceri, seri de film, foc de tabără şi multe alte surprize.

Sala generoasă de practice este un avantaj pentru dansatorii experimentați, dar și pentru începătorii dornici să învețe.

Situat în localitatea Tărlungeni, o oază de linişte şi armonie de lângă Braşov, Complexul Grand Hotel Perla Ciucaşului este alegerea potivită pentru o vacanţă activă în mijlocul naturii. Facilitățile complexului turistic vor veni în completarea programului pregătit de instructorii Edelweiss, astfel încât niciun membru al familiei să nu se plictisească.

19-25 august GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI

Participanții vor avea acces la piscină, loc de joacă pentru copii, centru de echitaţie, sală de jocuri (biliard, tenis de masă, dartz) și centrul de relaxare (jacuzzi, sauna uscată, ciubare cu apă sărată).

Taxele de participare sunt:

  • Copii: 1.080 lei/pers
  • Adulţi: 1.200 lei/pers
  • Însoțitori (fără participare la activități): 780 lei/pers.

Pentru că vara este momentul ideal de reunire al familiei, Edelweiss Center – Dance Studio oferă discount-uri atractive: al doilea copil din familie beneficiază de 25% discount.

edelweisscopii

Nu rata ultimele locuri disponibile! Înscrie-te acum la telefon 0723 609 306 sau prin e-mail: contact@edelweiss.dance

*Transportul nu este inclus în preţ

*Avans la înscriere 300 lei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.