Vacanta devine activa pentru copiii si tinerii din Cluj-Napoca

0

Incepand cu 3 august copiii, tinerii si persoanele care activeaza in organizatii nonguvernamentale au o alternativa in petrecerea timpului liber: Atelierele de animatie AIDA.

In fiecare saptamana din august echipa de animatori ai Asociatiei pentru initiative Durabile – Alternative ofera pentru clujeni o variata gama de ateliere de animatie.

Miercurea si joia devin zilele copiilor. Animatorii AIDA au pregatit pentru ei copii aventuri pline de distractie si de dinamism. Copiii isi pot construi zmee, pot modela personajele de poveste din argila, vor lua parte la jocuri in aer liber, jocuri de interior, activitati educationale si jocuri sportive.

Vinerea, dupa o saptamana de lucru intens in schimbarea lumii in care traim, propunem activistilor din ong-uri alternativa paharului de suc sau a halbei de bere: o seara plina de dinamism și aventura. O seara in care sa testeze animația marca AIDA, de la jocuri de interior, la jocurile de educație pentru dezvoltare durabila, la work-shop-uri de creativitate si pana la modelaj de argila si ateliere de mima.

Sambata si duminica sunt zile rezervate tinerilor clujeni cu varste cuprinse intre 14-30 ani. Echipa de animatori a pregatit pentru ei teatru de umbre, teatru de improvizatie, atelier de mima, ateliere de hand-made.

Programul complet al atelierelor poate fi accesat pe site-ul: http://vacanta.initiativedurabile.ro

Fiecare atelier are o durata de 4 ore pline de actiune si distractie. Animatia este pentru noi vara asta, o alta forma de educatie si distractie, o alternativa la iesirile in oras sau la jocurile pe calculator.

Asa ca asteptam inscrierile vostre pe site-ul: http://vacanta.initiativedurabile.ro, fie la telefon: 0364.107.395 sau la sediul AIDA de pe strada Sinaia, nr. 25 (L-V: 11-17).

Costul unui atelier este de 10 ron, bani ce vor fi investiti in proiectele de animatie AIDA Cluj in august si septembrie.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează