US company IBM company could open a new research center in Targu Mures

0

Potential de vesti foarte bune pentru Targu-Mures! Compania americana IBM doreste sa deschida un centru de cercetare la Targu Mures. Argumentele pentru alegerea orasului transilvanean sunt legate de educatia oamenilor, experienta in munca de cercetare din mai multe domenii, printre care si cel medical.

US company IBM company could open a new research center in Targu Mures, central Romania, the company’s 11th worldwide center.  IBM executive director Spiros Teleoglou and IBM Research executive director Christos J. Georgiou paid a visit to Targu Mures last week and talked about this possibility with the city hall representatives. A memorandum of understanding between IBM Reasearch and the Targu Mures City Hall will be signed in February, according to Targu Mures city hall representatives.

Sursa: AGERPRES via romania-insider.com

PS: Multumim Vali pentru vestea buna!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează