„Urban Cluj”, proiectul caritabil în care poți să ajuți cu o poză

0

I Love Cluj împreună cu Remax Grup de Lux lansează  “Urban Cluj”, un proiect caritabil prin care organizatorii dau o șansă la educație de calitate unori tineri fără resurse materiale, prin crearea unui fond de burse in cadrul Transylvania College.

Te poți implica cu o poză la concursul foto desfășurat pe pagina I Love Cluj și ai șansa de a te număra printre cei 25 expozanți din cadrul evenimentului și printre cei 3 câștigători ai premiilor oferite de Foto Hobby – www.fotohobby.ro

Regulament concurs: http://goo.gl/u6kH4

Sursa: I Love Cluj

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează