UNTOLD Festival premiază elevii cu rezultate bune la BAC

0

Elevii eminenți care promovează Bacalaureatul cu nota finală 10 merită să vină la UNTOLD! De aceea, UNTOLD Festival îi premiază cu abonamente gratuite la cel mai așteptat festival al anului 2015 în România. Mai mult, toții elevii care promovează examenul vor fi recompensați cu abonamente la preț special: doar 199 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro.

untold

Examenul de bacalaureat, cel mai important test la nivel național, va evalua anul acesta competențele și pregătirea a peste 169.000 de absolvenți de liceu, potrivit unei centralizări a Ministerului Educației.

Mulți tineri doresc să ajungă la UNTOLD Festival, cel mai așteptat eveniment de anul acesta în România. Astfel că, ne-am propus să le oferim un motiv în plus pentru a învăța sârguincios. Performanța trebuie încurajată și motivată, de aceea, toți cei care obțin nota finală 10 la BAC vor avea intrarea gratuită la UNTOLD, iar cei care promovează examenul au acces la reduceri substanțiale la festival. Le urăm tuturor succes la examene și îi asigurăm că îi așteaptă 4 zile memorabile și o vacanță frumoasă și binemeritată la Cluj!’’ spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Ambiția, orele de învățătură și eforturile de a promova examenul de Bacalaureat cu notă maximă sunt răsplătite de UNTOLD Festival cu abonamente la cel mai așteptat festival al verii, pentru a le oferi absolvenților eminenți de liceu o experiență de neuitat între 30 iulie și 2 august, în Capitala Europeană a Tineretului 2015!

Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului este un program pentru toți tinerii din România, cu atât mai mult, suntem onorați să îi avem alături pe cei mai buni elevi din țară. În fiecare lună din 2015, la Cluj se desfășoară o varietate, fără precedent, de evenimente, activități, proiecte studențești și de tineret și suntem convinși că odată ce cunosc Clujul, o parte semnificativă dintre viitorii studenți îl vor alege și pentru anii ce urmează.” a declarat Vlad Pop, Președintele Federației SHARE Cluj-Napoca.

Elevii care trec examenul de Bacalaureat sunt așteptați la Cluj-Napoca cu peste 80 de ore de muzică și bună dispoziție, atmosferă unică de festival, personaje de basm reintrepretate și cele mai sonore nume din industria muzicală mondială a muzicii:

  • electro-dance-music AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, ATB, Duke Dumont, Fedde le Grand, AronChupa,  Cazzette, Lost Frequncies, Michael Calfan, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Third Party, Tujamo.
  • hip-hop & live performances: WU-TANG CLAN, DJ Premier, Tinie Tempah, Jeru the Damaja, live performaces: John Newman, Gramatik, Gentleman, Patrice, Pedulum dj set & MC Verse, Tom Odell, Wilkinson, Akua Naru, Alexandrina, Argatu, Bondax, Club Des Belugas, Crazy P, Fatman Scoop, Foreign Beggars, Mala, Moonlight Breakfast, Mr Goju, Mr Woodnote-Lil Rhys & Eva Lazarus, Nightmares on Wax, Onra, P Money, raku & DJ Marwan, Silent Strike, Subcarpati, Suie Paparude, The Bug & Flow Dan.
  • House & Techno: Adam Beyer, John Digweed, Lee Burridge, Livio & Roby, Nic Fanciulli, Sasha, Sharam, Satoshi Tomiie, Alexandru Jijianu, Dense & Pika, Maribou State, Nu Zău, Parra for Cuva, Pedestrian, Virgil.
  • Retro: Boney M, Culture Beat, Mr. President.

Toți cei care dau examenul de bacalaureat anul acesta pot găsi mai multe detalii despre campanie și despre modalitatea de intrare în posesia premiilor, pe www.untoldfestival.com/bac2015.

Despre UNTOLD

UNTOLD Festival, se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și va aduce  pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali,  dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Ultimele abonamente, până la pragul de 35.000, pentru UNTOLD Festival ce asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, mai sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri:

– 289 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament Early General Access

– 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonamentul VIP

– 338 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament + Cazare Camping

Bilete pentru fiecare zi de festival sunt disponbilile la prețul de 129 lei + taxe în rețeaua Eventim.ro.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

UNTOLD Festival este susținut de:

Partener Principal: URSUS

Partener Oficial: Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători

Powered by: Absolut

Brought to you by: Coca-Cola

Sponsori: Durex, Nescafe,

Mobility Partner: HTC

Charged by: EuroGsm

Partener instituțional: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj

Susținut de: Cinema City

Shopping Partner: Iulius Mall & Palas

VIP AREA provided by: Fratelli Group

Partener Print: PMA Invest

Inspired by: Daisler Print House

Partener Special: HaHaHa Production

Partener Travel: Wens Tour

Parteneri Media: Radio ZU, ZU TV, Antena 1, Antena Stars

Partener de monitorizare: mediaTRUST

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează