Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Vulcan modernizată cu sprijinul KMG International

0

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Vulcan modernizată cu sprijinul KMG International

KMG International (fostul Grup Rompetrol) a susținut prin programul Împreună pentru fiecare reabilitarea și dotarea unității de primiri urgențe a Spitalului Municipal Vulcan, Hunedoara, ce deservește anual 9600 de pacienți. Valoarea sprijinul oferit este de 10.000 euro.

“Sănătatea este unul dintre pilonii de susținere a unei societății, cu impact direct asupra performanțelor economice. De aceea pentru noi, KMG International, starea de sănătate și securitate a angajaților, dar și a comunității naționale în ansamblul ei, este o prioritate și  o direcție de intervenție prin programele de CSR.” – declară Azamat Zhangulov, Vicepreședinte Senior KMG International.

Proiectul demarat în octombrie 2014 a fost realizat cu implicarea voluntară a cadrelor medicale și a presupus reabilitarea unei suprafețe de 330 mp și realizarea circuitelor conform legislației în vigoare a întregului Compartiment de Primiri Urgențe, dotarea cu mobilier și aparatură medicală specifică: ventilator portabil, truse resuscitare, electrocardiograf cu 12 canale etc. Beneficiarii direcți sunt cei 188 anagajați ai spitalului, 24.000 locuitori ai orașului Vulcan, dar și din celelalte localități din Valea Jiului.

Modulul educativ al proiectului a implicat 139 de elevi ai școlilor din oraș, participanți în 3 seminarii pe teme de sănătate și acordarea primului ajutor.

“Serviciul de primire urgențe este vital pentru o comunitate. Existența acestuia face diferența dintre viață și moarte. Acest demers ne ajută sa oferim servicii medicale îmbunătățite pe termen lung datorită lucrărilor efectuate și achizițiilor de tehnologie modernă.” – declară Dr. Cristina Baleia, manager spital.

Grupul susține dezvoltarea comunităților locale prin platforma de responsabilitate socială Energia vine din suflet, ce cuprinde proiecte implementate la nivel național în domeniile protecția mediului, sănătate, cultură; în ultimii 7 anii valoarea investițiilor depășind 7 milioane USD. Printre parteneriatele KMG International amintim – susținerea Festivalului și Concursului Internațional George Enescu, Gala Societății Civile, SMURD, susținerea Orchestrei Romîne de Tineret etc.

Dupa implementare 2 Dupa implementare 4

Despre “Împreună pentru fiecare”:

Programul de responsabilitate socială început în 2009 este destinat dezvoltării şi implicării comunităţilor locale prin iniţierea, susţinerea şi derularea de proiecte din domeniul sănătăţii şi al protecţiei mediului. De la debutul “Împreună pentru fiecare”, în perioada 2009 – 2014, compania a alocat pentru dezvoltarea a 101 de proiecte peste 1.500.000 USD, în România și Republica Moldova, pentru beneficiul direct și indirect al 300.000 de persoane.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.