Un oraș românesc s-a calificat în lupta pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului în 2015! VEZI CINE!

0

Vești foarte bune pentru unul dintre cele mai frumoase orașe din România!

Cluj-Napoca s-a calificat în lupta pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului în 2015, împreună cu încă 11 oraşe din Europa, anunță buzznews.ro

Printre adversarii Clujului se numără oraşele Lecce (Italy), Badajoz (Spain), La Laguna (Spain), Ivanovo (Russia), Vilnius (Lithuania), Varna (Bulgaria), Perm (Russia), Tbilisi (Georgia), Katowice (Poland), Gothenburg (Sweden) şi Ganja (Azerbaijan).

foto Florin Ghinda

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează