Un oraș din România în topul celor mai idilice locuri din Europa!

1

Veste bună pentru imaginea turistică a României! Jurnaliștii de la Forbes au fost impresionați de străduțele înguste pietruite și de clădirile în culori pastelate dintr-un oraș din România suficient de mult încât să includă acest oraș într-un top al celor mai idilice locuri europene! 

GHICEȘTI ORAȘUL?

„Micul oraș din România, cu doar 160.000 de locuitori, se află în inima Transilvaniei, regiune cunoscută pentru legenda contelui Dracula, pentru frumusețea Carpaților și pentru cultura istorică bogată”.

In acest top Forbes s-au clasat și orașe din Italia, Franța sau Danemarca. 

Mai multe informații pe EVZ.ro 

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează