Un nou proiect educațional pentru tinerii din Cluj-Napoca

0

Te(e)duci Nonformal?

 

StudCard Cluj-Napoca lansează un nou proiect educațional pentru tinerii din Cluj-Napoca.

non formal clujCampania de Educație Nonformală este un proiect local desfășurat în perioada 27 aprilie-2 iunie în Cluj-Napoca. Acesta presupune 9 traininguri, ateliere și workshopuri ce doresc să dezvolte noi competențe ce pot fi folosite pentru a facilita inserția tinerilor pe piața muncii.

Domeniile concentrate în aceste activități sunte diverse, de la organizare de evenimente, leadership până la politici de mediu și negociere.

De asemenea, în data de 23 mai va avea loc și o dezbatere publică locală, unde se vor aborda mai multe problematici educaționale din România. Dezbaterea va fi ținută de către reprezentanți ai mediului academic privat si ONG-ist.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/CENFClujNapoca

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează