Un nou parking la Cluj

0

Un nou parking, al şaselea din oraş construit din bani publici la Cluj!

Valoarea proiectului fiind de peste 3.000.000 de lei, cu TVA.

Parkingul este situat pe strada Mehedinţi şi este cel de-al doilea din cartierul Mănăştur și are o suprafaţă de 942 de metri pătraţi cu trei niveluri şi 126 de locuri de parcare.

Abonamentele pentru persoanele fizice costă 110 lei/an, iar pentru cele juridice – 840 lei/an potrivit AGERPRES citați de  administrație.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează