Un nou domeniu schiabil va fi dezvoltat în următorii ani în Munţii Sebeşului

0

Un nou domeniu schiabil va fi dezvoltat în următorii ani în Munţii Sebeşului, la Poarta Raiului, anunță eurourbanism.ro Investiţia este estimată la 35 de milioane de euro.

De menţionat că dezvoltarea pe Valea Sebeşului a unei zone turistice destinată schiului este prevăzută în Programul Naţional de Dezvoltare a Turismului ‘Schi în România’ şi în Strategia judeţului Alba în domeniul turismului pe perioada 2009-2015. Se vor realiza şapte pârtii, din care patru, în lungime totală de peste 9 kilometri, la Poarta Raiului, iar celelalte trei, în lungime totală de circa 7 kilometri, în zona Luncile Prigoanei.


foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează