Un nou complex balneoclimateric in Borsec?

0

Exista sanse ca in judetul Harghita sa se construiasca un nou complex balneoclimateric. Primaria Borsec intentioneza sa investeasca intr-un nou complex balneoclimateric pe o suprafata de 4500 de mp cu o capacitate de 1200 de persoane pe zi.

Potrivit eurourbanism.ro,  noul complex balneoclimateric va cuprinde sali de tratament, saune si bazine pentru bai. Proiectul este in valoare de 4,77 milioane de euro, finantatorul principal fiind Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Lucrarile de constructie a complexului vor dura 3 ani.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează