Ultimele zile de inscriere la Conferinta Atragerea Fondurilor din Comunitate

0

Ultimele zile de inscriere la Conferinta Atragerea Fondurilor din Comunitate

Fundraising INutition

18-19 aprilie 2013

Zilele fundraisingului se apropie incet, dar sigur. Numai pana pe 8 aprilie va mai puteti rezerva un loc pentru 18-19 aprilie la Conferinta “Atragerea fondurilor din comunitate” la Cluj-Napoca.

Sarbatorim 10 ani de Conferinta cu multe noutati:

  • Impreuna cu alti practicieni, ARC ofera o resursa structurata, cu baze teoretice solide, cu experiente si studii de caz reale din Romania care sa va indrume in dezvoltarea strategiei de atragere de fonduri, spre optimizarea metodelor folosite pana acum si lansarea altelor noi. Nu v-ati prin inca? Sunteti invitati la Conferinta pentru o mare surpriza in domeniul atragerii de fonduri din Romania!
  • Obtineti feed-back pe spoturile/filmele pe care le-ati folosit pentru campanii de atragere de fonduri. Inscrieti-va la concursul de spoturi prin care aveti ocazia sa va laudati si sa primiti feed-back constructiv de la fundraiseri profesionisti si specialisti in audio-vizual (juriul concursului) si de la publicul larg (pe Facebook). Puteti trimite link catre clip sau clipul atasat pe adresa conferinta@arcromania.ro.
  • Agenda <http://arcromania.ro/content/documente/ONG/ConferintaFR2013/Agenda_2013_Conferinta_Fundraising.pdf> este proaspta si actualizata, cu detalii despre speakerii internationali si nationali si atelierele pe care le vor sustine. Editia din anul acesta a Conferintei de Atragere de Fonduri din Comunitate are ca tema ”Atragerea de fonduri de la multi”.
  • Foarte important este ca anul acesta, desi vor fi 16 ateliere si veti putea fi prezenti numai la 4 dintre ele, veti avea acces la informatia din toate cele 16 ateliere. Vor fi filmate toate atelierele si dupa conferinta veti avea acces exclusiv pe baza parola la toata arhiva conferintei – filmarea atelierelor si prezentarea speakerilor. In felul acesta nu veti pierde niciun detaliu.
  • Daca e sarbatoare, sa fie asa cum trebuie! Asa cum v-au obisnuit, ca o pauza revigoranta intre cele doua zile intense de flux de informatii, ARC organizeaza o petrecere cu muzica buna, dans de voie si voie buna.

Conferinta Fundraising 2013 (1)

Nu uitati ca data limita de inscriere este 8 aprilie, aici va puteti inscrie.

Mai multe detalii pe site-ul www.arcromania.ro, sectiunea Conferinta de Fundraising 2013.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează