Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele zile de inscriere la Conferinta Atragerea Fondurilor din Comunitate

0

Ultimele zile de inscriere la Conferinta Atragerea Fondurilor din Comunitate

Fundraising INutition

18-19 aprilie 2013

Zilele fundraisingului se apropie incet, dar sigur. Numai pana pe 8 aprilie va mai puteti rezerva un loc pentru 18-19 aprilie la Conferinta “Atragerea fondurilor din comunitate” la Cluj-Napoca.

Sarbatorim 10 ani de Conferinta cu multe noutati:

  • Impreuna cu alti practicieni, ARC ofera o resursa structurata, cu baze teoretice solide, cu experiente si studii de caz reale din Romania care sa va indrume in dezvoltarea strategiei de atragere de fonduri, spre optimizarea metodelor folosite pana acum si lansarea altelor noi. Nu v-ati prin inca? Sunteti invitati la Conferinta pentru o mare surpriza in domeniul atragerii de fonduri din Romania!
  • Obtineti feed-back pe spoturile/filmele pe care le-ati folosit pentru campanii de atragere de fonduri. Inscrieti-va la concursul de spoturi prin care aveti ocazia sa va laudati si sa primiti feed-back constructiv de la fundraiseri profesionisti si specialisti in audio-vizual (juriul concursului) si de la publicul larg (pe Facebook). Puteti trimite link catre clip sau clipul atasat pe adresa conferinta@arcromania.ro.
  • Agenda <http://arcromania.ro/content/documente/ONG/ConferintaFR2013/Agenda_2013_Conferinta_Fundraising.pdf> este proaspta si actualizata, cu detalii despre speakerii internationali si nationali si atelierele pe care le vor sustine. Editia din anul acesta a Conferintei de Atragere de Fonduri din Comunitate are ca tema ”Atragerea de fonduri de la multi”.
  • Foarte important este ca anul acesta, desi vor fi 16 ateliere si veti putea fi prezenti numai la 4 dintre ele, veti avea acces la informatia din toate cele 16 ateliere. Vor fi filmate toate atelierele si dupa conferinta veti avea acces exclusiv pe baza parola la toata arhiva conferintei – filmarea atelierelor si prezentarea speakerilor. In felul acesta nu veti pierde niciun detaliu.
  • Daca e sarbatoare, sa fie asa cum trebuie! Asa cum v-au obisnuit, ca o pauza revigoranta intre cele doua zile intense de flux de informatii, ARC organizeaza o petrecere cu muzica buna, dans de voie si voie buna.

Conferinta Fundraising 2013 (1)

Nu uitati ca data limita de inscriere este 8 aprilie, aici va puteti inscrie.

Mai multe detalii pe site-ul www.arcromania.ro, sectiunea Conferinta de Fundraising 2013.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.