Turul Transilvaniei pe motoare! Poze & impresii in revista Motorcycle Mojo din Canada

0

Am primit de la un prieten informatii despre un articol publicat de revista Motorcycle Mojo din Canada despre un tur al Transilvaniei pe motocicleta!

Se pare ca atractiile principale ale turului au fost Transfagarasanul, Cheile Turzii, Salina din Turda, Sibiu, Sighisoara, Brasov, dar si pasul Birgaului sau Cimitirul Vesel din Sapanta. Prin amabilitatea prietenenului respectiv, iata si 1 pagina scanata din revista respectiva.

Traseul a fost postat aici si o multime de poze aici.

Portiunea romaneasca a traseului este intre 11 si 18 iunie 2010.
Am mai primit si un filmulet aici.

Vizionare placuta!
PS: Multumim Vali pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează