Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turul gratuit “Braşovul la paşi mărunţi”

0

Cu ocazia Zilei Internaționale a mersului pe jos, sărbătorită în primul weekend din octombrie (1-2 octombrie 2016), Asociația Cultour vă invită la turul gratuit “Braşovul la paşi mărunţi”.

afis-brasov-la-pasi-marunti

Această zi, sărbătorită din 1992, are ca scop promovarea mersului pe jos ca activitate sănătoasă şi accesibilă tuturor, pentru o viaţă sănătoasă. Noi ne propunem ca prin acest tur mersul pe jos să devină interesant şi captivant, având răgazul să descoperim la tot pasul detalii care altfel trec neobservate.

Turul se va desfăsura în centrul istoric al Braşovului pe care vă propunem să-l descoperim la pas. Vom vorbi despre istoria vechii cetăţi, despre misterele Bisericii Negre, mesajele tăinuite de sute ani de Poarta Ecaterina şi de biserica Sfântul Nicolae şi multe altele.

Turul va avea loc duminică, 2 octombrie 2016, începând cu ora 10:30, punctul de întâlnire fiind fântâna arteziană din Piaţa Sfatului. Ghidul va avea o umbrelă portocalie.

Vă așteptăm să vă alăturați grupului la fața locului. Rezevarea nu este obligatorie, dar apreciem anunțarea prezenței în prealabil, pentru a estima mai bine numărul participanților. Pentru întrebări și rezervări, ne puteți scrie la info@asociatia-cultour.ro

Urmăriți-ne și găsiți mai multe informații pe www.asociatia-cultour.ro și pe pagina de Facebook Asociatia Cultour.

Turul pietonal este organizat  de Asociația Cultour ce are drept scop dezvoltarea unei atitudini proactive spre cunoaştere prin promovarea turismului în acord cu valorile cultural-istorice locale şi respectând mediul natural.

Alte proiecte ale Asociației Cultour sunt Walkabout free tours – tururi gratuite zilnice în limba engleza în Brașov și București, unde peste 50000 de turişti au vizitat orașul la pas in cei 5 ani de activitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.