Turnul de Apă din oraşul Cugir o să fie reabilitat în scop turistic

0

Turnul de Apă din oraşul Cugir se află în plin proces de reabilitare, printr-o investiţie de circa 95.000 de lei, urmând să ducă la creşterea atractivităţii turistice a zonei.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei oraşului Cugir, Luminiţa Birăesc, a anunţat că în prezent se lucrează la reabilitarea acoperişului, refacerea finisajelor exterioare, împrejmuirea obiectivului şi la iluminarea sa, lucrările urmând să fie finalizate în această vară. Sursa: www.eurourbanism.ro

Turnul a fost construit în urmă cu peste 100 de ani. Abandonat în urmă cu aproximativ o jumătate de secol, Castelul de Apă este cunoscut de localnici sub denumirea de Turnul de Apă de pe Scăunel.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează